Despre noi

Prin activitatea noastră ne propunem să susținem dezvoltarea antreprenorilor, oferindu-le resursele financiare necesare, într-un mod simplu și transparent.

Cooperarea cu noi este sinonimul siguranței, profesionalismului și, mai presus de toate, al sprijinului. Suntem conștienți că viața de zi cu zi a antreprenorului nu este întotdeauna ușoară. Pentru a-și menține poziția pe piață, antreprenorul trebuie sã știe întotdeauna care este pulsul pieței, să asigure firmei lichiditatea financiară, clienți noi și să investească în dezvoltarea companiei.

Suntem conștienți că acest lucru necesită nu doar timp și atenție, dar și resurse financiare adecvate. Când începem o afacere, ne bazăm pe cunoștințele și pe experiența proprie, lucrând la prestigiul și reputația firmei noastre. Din nefericire, în cazul în care lipsa semnificativă de capital reprezintă o barieră, trecerea la un nivel superior al afacerii este împiedicată. Noi, Aforti Factor Romania IFN S.A., ne adaptăm în mod constant serviciile în conformitate cu așteptările și nevoile clienților noștri.

Datorită multor ani de experiență, susținem dezvoltarea companiilor asigurându-le lichiditatea financiară. Acțiunile noastre se bazează pe încredere reciprocă, în baza convingerii că succesul clienților noștri este, de asemenea, succesul nostru. Suntem bucuroși că am putut ajuta până acum mii de antreprenori să-și dezvolte afacerile.

Întrebări despre Aforti Factor Romania IFN S.A.

Prin activitățile noastre, ne străduim să sprijinim dezvoltarea antreprenorilor oferindu-le resursele financiare necesare într-un mod simplu și transparent. Colaborarea cu noi este un sinonim al securității, profesionalismului și, mai presus de toate, al sprijinului. Realizăm că viața de zi cu zi a întreprinzătorului nu este întotdeauna ușoară. De aceea, ne îndreptăm atenția spre antreprenorii aflaţi la început de drum, precum și spre cei experimentați. Direcționăm serviciile noastre către companii din sectorul IMM-urilor care caută forme optime de finanțare a propriei afaceri și a planurilor de dezvoltare.

Luând în considerare diversificarea surselor de finanțare, cooperăm, printre altele, cu platformele AgioFunds TFI S.A., Mintos și Viventor.

AgioFUNDS TFI S.A. – societate de investiții cu licență, care operează în conformitate cu legea și sub supravegherea Autorității Poloneze de Supraveghere Financiară.

Mintos.com – o platformă globală de internet care operează în mediul de creditare. Platforma conectează investitorii cu debitorii.

Viventor.com – Platforma de creditare peer-to-peer. Viventor aparține companiilor de acest tip din Europa Centrală și de Est.

Compania aparține grupului polonez Aforti, iar în România, funcţioneazã sub denumirea de Aforti Factor Romania IFN S.A., având cod unic de înregistrare RO 39199589.

Întrebări despre produs

Firma (SRL / S.A.) sau Persoana Fizicã Autorizatã (PFA) trebuie sã aibã minim 12 luni de activitate.

Durata maximã a unui împrumut poate sã fie pânã la 24 de luni, în funcţie de tipul creditului.

Puteţi sã beneficiaţi de un singur împrumut în acelaşi interval de timp.

Condiţiile pentru a primi un împrumut sunt:

  • compania dumneavostrã sã aibã minim 12 luni de activitate
  • o istorie bunã de creditare
  • cifrã de afaceri şi venituri financiare

Aforti Factor Romania IFN S.A. solicitã un minim de documente pentru acordarea creditului!

În aceastã situaţie, vã rugãm sã contactaţi Departamentul de colectare a debitelor şi sã înregistraţi data de rambursare. Dorim sã avem o bunã cooperare cu clienţii noştri, tocmai de accea ne orientãm spre dialog bazat pe încredere şi transparenţa activitãţilor.

Pentru orice detalii, vã rugãm sã apelaţi Departamentul de colectare a debitelor la numãrul de telefon 031.40.40.300

Analizãm cu foarte multã atenţie fiecare situaţie în parte şi îi încurajãm pe clienţii noştri sã îşi respecte angajamentele de platã. Consultanţii noştri din departementul de colectare a debitelor vã vor oferi cele mai bune sugestii pentru a evita înregistrarea de întârzieri.

În cazul creditelor fãrã garanţii imobiliare este posibil ca departamentul de analizã sã vã solicite 3 bilete la ordin avalizate de administratorul companiei. În legãturã cu creditele cu garanţie imobiliarã, analizãm ca în viitor sã acordãm şi acest tip de produs clienţilor noştri.

Întrebări despre împrumut

Documentele pe care le solicitãm sunt în legãturã cu tipul de credit de care aveţi nevoie. Ĩn general, trebuie ataşate, pe lângã cererea de credit, CI-ul administratorului, extrasul de cont bancar pe ultimele 12 luni şi ultima balanţã.

Ullterior obţinerii unei decizii pozitive de la Departamentul de analizã, vã vom trimite detalii privind încheierea contractului de credit. Dupã acceptul dumneavostrã, unul dintre colegii noştri vã va vizita la locaţia unde vã desfãşuraţi activitatea pentru semnarea contractului de credit. Banii vor fi trimişi în contul bancar al companiei dumneavostrã cât mai repede cu putinţã, dar nu mai târziu de şapte zile lucrãtoare.

Avem nevoie de cererea de credit şi contractual de credit semnate în original, precum şi copii conforme cu orginalul ale CI administrator, certificat de înregistrare al companiei (CUI) şi alte documente, dacã sunt solicitate de Departamentul de verificare.

Veţi primi banii în cel mai scurt timp dupã semnarea contractului, în maxim şapte zile lucrãtoare.

Suntem aici pentru a ajuta compania ta

CONTACTEAZĂ-NE

(+4) 031.40.40.300

Răspundem la întrebările Tale.

Contactează-ne

COMPLETEAZĂ FORMULARUL

Ai nevoie de infuzie de capital pentru firmã? Aplicã chiar azi pentru un credit!

Completează formularul

GĂSEȘTE SUCURSALA

Te așteptăm în sucursala noastră. Găsește cea mai apropiată locație Aforti Factor Romania IFN S.A..

Găsește sucursala